szerelem

2021.09.06. 11:30

Fecsó barátnője elárulta: ezért titkolták, hogy újra összejöttek

Három hónappal ezelőtt Szegedi Fecsó és egykori szerelme Bea bejelentették, hogy véget ért a kapcsolatuk. Hamar rájöttek, hogy nem tudnak egymás nélkül élni, ezért ismét randizni kezdtek.

Forrás: Instagram / Bors

Júniusban Szegedi Fecsó és kedvese között szakításra került sor. Az okokat sem rejtették véka alá, Bea akkor elárulta a követőinek: Fecsó hűtlensége odáig vezetett, hogy Bea véget vetett a kapcsolatuknak, mert bármennyire is szerette Fecsót, már nem bírta tovább elviselni a megaláztatást.

Csúnyán egymásnak feszültek

Bea korábban felháborodottan azt nyilatkozta, hogy Fecsó még a randikon is spórolt.

Engem nem vitt el vacsorázni, nem fizetett semmit… Ha elmegyünk étterembe, ketten kérünk ki egy kaját – tette hozzá Fecsó párja a szakításuk után, aki azóta már megbánta, amiket mondott.

A vallomás után elindult az adok-kapok, Fecsó sem tűrte szó nélkül, hogy a kapcsolatuk részletei nyilvánosságra kerültek. Mivel egyre inkább eldurvult a viszonyuk, mindenki azt gondolta, hogy innen már nincs visszaút és a szerelmük menthetetlen.

Még mindig szerelmes

Fecsó pár héttel ezelőtt a Mokka reggeli adásában azt mondta, nem vágyik új szerelemre és nem szeretne ismerkedni sem. Egyértelműen látszott rajta, hogy még mindig nem tette túl magát a szakításon. Úgy tűnik, azért nem ugrott fejest egy másik párkapcsolatba, mert továbbra is erős érzelmek fűzik Beához.

Lebuktak

Mindenki legnagyobb meglepetésére Fecsó és Bea közös fotót osztottak meg az Instagram-sztorijukban, a képeken pedig egyértelműen látszik, hogy együtt buliztak, ezt követően pedig összebújva aludtak el. A szőke szépség lapunk megkeresésére elmondta, hogy a hír igaz, valóban egy párt alkotnak.

Elkezdtünk beszélgetni, aztán egy hónapon keresztül találkozgattunk. Igazából így történt, hogy megint összefonódtunk

– kezdte Bea a Borsnak, aki úgy érzi, hogy az emberek többsége nem örül a szerelmüknek.

Úgy döntöttünk, hogy egy ideig titokban tartjuk, hogy csak egymásra koncentrálhassunk. Sok gondot okozott, hogy a párkapcsolatunk részletei megjelentek a médiában – folytatta Bea, majd hozzátette, hogy most jól érzik magukat együtt, az elmúlt napokban egy közös nyaraláson vettek részt.

Tokajban hajóztunk két napot, most pedig együtt meglátogattuk a nagymamámat – mondta a lány, akinek a nagymamája is nagyon örül annak, hogy imádott unokája és Fecsó között újra fellobbant a szerelem, bár egyelőre még nem élnek közös háztartásban.

Nem élünk együtt, próbálunk összecsiszolódni és a jövőben nem szeretnék a magánéletünkről nyilatkozni

– zárta a gondolatait Bea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában