Bulvár-celeb

2021.09.03. 07:54

Micsoda örömhír! Rúzsa Magdi hármas ikreket vár

Nekem valahogy ilyen az egész életem, mindig a nehezebb úton, de óriási ajándékokat kapok a kitartásomért cserébe, és a tenyerén hordoz az Isten – mondta az énekesnő, amikor bejelentette, hármas ikreket vár.

Noha nem ez az első ikerterhesség Rúzsa Magdi családjában, az énekesnő és férje, Vilmos nem kicsit döbbent le, amikor

az első ultrahangos vizsgálat után az orvos közölte: hármas ikreket hord a szíve alatt.

– Az orvosom csak ennyit kérdezett, hogy „felkészültél?” „Mire?” – kérdeztem vissza. Erre ő: ketten vannak. Majd jött a meglepetés mindannyiunk számára: nem ketten vannak, hanem hárman – mesélte az énekesnő a Blikknek.

– Nemrégiben a férjemmel úgy döntöttünk, belevágunk egy olyan kalandba, amire eddig nem éreztük magunkat készen. Azon kuncogtunk, hogy az angyalkák már elég türelmetlenkedve várhatták ezt a döntésünket, hiszen szinte azonnal becsöngettek hozzánk. Mi pedig már nagyon várjuk a kis mókusainkat. Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés.

A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt.

– árulta el a lapnak Magdi, hozzátéve: mindhárom pici jól van, egészségesen fejlődik.

Az énekesnő legfrissebb képein pedig már látszik is, hogy már nem egyedül van a színpadon....

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában