borzasztó gyilkosság

2021.09.23. 09:27

Szívszorító: zarándokhellyé vált a dunakeszi tragédia helyszíne

Zarándokhellyé vált a dunakeszi családirtás helyszíne. A Kisfaludy utcai otthon elé a tragédia óta folyamatosan hozzák a mécseseket és a gyerekjátékokat, amióta B. Zoltán Péter megölte a volt anyósát, a volt feleségét és a hétéves kisfiát, mielőtt magával is végzett.

Forrás: Bors

Nem múlik a fájdalom és a döbbenet Dunakeszin. Senki sem tud elfogadható magyarázatot adni a gyilkossá vált családapa borzalmas tettére. Hiába mondják egyesek, hogy egykor gondoskodó és szerető családfőként viselkedett, B. Zoltán Péter bestiális kegyetlenséggel lőtte le a hétéves Maxi fiát, amikor a vadászpuska hangjára kiszaladt az utcára, hogy megkérdezze, megölte-e az anyját és a nagyanyját.

Naponta el kell mennem a borzalmak háza előtt, és sajnos minden alkalommal látnom kell a rendőrök által az úttestre festett helyszínrajzokat. Hogy hogyan volt képes az az ember a kisfiával is végezni, azt felfogni nem tudom – mondta az egyik idős szomszéd, aki hozzátette: többen is eljöttek már a házhoz az ország különböző pontjairól.

Egyik nap egy társaság 150 kilométerről utazott ide, hogy meggyújtson egy mécsest.

– mesélte.

Egy sarudi pár azt mondta, hogy távoli rokonságban állnak a meggyilkoltakkal. Nem nagyon akartak beszélni az érzéseikről, de a tekintetük sok mindent elárult – mesélte a hölgy, aki szerint Melindát, az anyát, Évikét, a nagymamát, illetve Maxikát együtt temetik majd el a közeli Jézus Szíve templom urnatemetőjében, hiszen ott őrzik a kisfiú nagypapájának hamvait is.

Fotó: Móricz István

A plébánossal egyelőre nem vették fel a kapcsolatot a hozzátartozók, ezért kérdés, egyáltalán mikor tarthatják meg a búcsúztatót.

Szabó Tamás, a meggyilkolt Melinda kedvese a Borsnak elmondta: egyelőre nem tudja, ki fogja az elhunyt hétéves Maxit, az édesanyját, illetve Évát, a nagymamát eltemetni.

Meg vagyok rogyva, de az élet megy tovább, úgy vélem, ez a tragédia is erősebbé tesz, nekem helyt kell állnom az életben

– mondta a férfi.

Mint azt a Bors megírta, az idős Margitka teljesen gyanútlanul ment szeretteit meglátogatni, amikor rendőrségi kordonok állták az útját. Miután megtudta az egyenruhásoktól, hogy családtagjai meghaltak, teljesen összeomlott. Mentőt kellett hozzá hívni. Végül beszállították a pszichiátriára.

Őt mindenben támogatni fogom, amiben tudom. Együttérzek vele – fejezte be Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában