Vallomás

2022.08.19. 17:15

Új szerelemről beszélt a botrányos válása után Janicsák Veca

Janicsák Veca bevallotta, túl sokáig húzott bizonyos dolgokat, amiket nem kellett volna, mert féltem, hogy bekövetkezik a válás. Majd az új szerelemről is beszélt.

Fotó: Bors

Bombaként robbant a hír idén februárban, hogy Janicsák Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel házasságának vége. 

Az énekesnő most a Palikék Világa by Manna Futtában című műsorának a vendége volt, ahol elmondta, Ábel jelen van közös kislányuk, Emma életében.

„Van elfoglaltság bőven, hála az égnek. Az anyukám sokat segít, ha a kislányommal kapcsolatban kell. Ott van a nővérem, de a gyermekem édesapja is abszolút kiveszi a maga részét. Úgyhogy van segítségem” – mondta Janicsák Veca, aki azt gondolja, így is sokkal több minőségi időt tud a gyerekével tölteni, mint akár egy átlagos ember.

Nem mutatja meg a kislányát

Janicsák Veca a műsorban azt is elmondta, nincs benne egy felvázolt családkép.

„Egyetlen dolog van, ami nekem fontos, az a szeretet, hogy az vegye körül a kislányomat. Kapjon szeretetet napi szinten, megélhesse önmagát, ne legyen akadályozva. Nem véletlen, hogy én sosem mutattam meg a kislányomat. Nekem ez egy nagyon fontos része volt az életnek. Nem akartam őt már eleve predesztinálni valamire, amit én szeretnék vagy megmutatni valamilyen kép alapján. Majd döntse el, ő mit szeretne” – fogalmazott a Bors szemléje szerint.

Új szerelemről beszélt

Amikor Palik László műsorvezető rákérdezett nála, hogyan látja magát nőként, elmondta, azt gondolja, hogy teljes életet él.

Önmagamtól is, ami szerintem nagyon fontos és nagy dolog is, amikor az ember eljut egy ilyen pontra, hogy képes akár egyedül is boldog lenni, és megélni a hétköznapokat. Nyitott ember vagyok. Úgy vagyok vele, ha jön szembe olyan ember, akkor nyilván...

– mondta egy esetleges új szerelemről Janicsák Veca.

Hozzátette, voltak nehéz időszakok az életében, mert túl sokáig nem akarta engedni, hogy bekövetkezzen a válás.

Féltem, hogy ez bekövetkezik, és emiatt túl sokáig húztam olyan dolgokat, amiket nem kellett volna

– árulta el 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában