Bulvár-celeb

2022.10.06. 19:07

Janza Kata újra szerelmes

Az Operettszínház sztárja rejtélyesen fogalmaz a magánéletéről, de köszöni szépen, jól van.

Október 5-én volt pontosan 60 éve, hogy a mozikban bemutatták az első James Bond filmet, a Dr. No-t. A Budapesti Operettszínház a kerek évforduló alkalmából egy exkluzív szimfonikus koncertet szervez december 7-én  Az eseményen, ami a Budapesti Operettszínház és a Csimborasszó Production kooprodukciója a Danubia zenekar közreműködésével, az elmúlt 6 évtized legismertebb James Bond filmslágerek csendülnek majd fel, Janza Kata, Nádasi Veronika, Polyák Lilla, Homonnay Zsolt és Dolhai Attila előadásában.

A sajtótájékoztatón Janza Kata a Ripostnak elárulta, számára mennyire lenne ideális férfi Mr. Bond, aki a Martinit rázva issza, nem keverve, valamint a magánéletéről is vallott. Igaz, elég rejtélyesen!

"James Bondot egy roppant vonzó karakternek tartom, gyakorlatilag mindegy, hogy ki alakítja. Pierce Brosnan maga volt a megtestesült elegancia, de ha belegondolunk, Daniel Craignél már valóságosak a pofonok, az életérzések. Szerintem a mai nőnek ez nagyon kell. Az az erő, amit ő sugárzott, az biztonságot nyújt, és kell, hogy egy férfi biztonságot nyújtson. Hozzáteszem, 

nincs konkrét férfiideálom, bár hosszú éveken keresztül azon nevettünk, hogy nekem mindig a Terrence Hill típusú, szőke hajú, kék szemű, herceg típusú férfiak jönnek be külsőleg. Persze, ha megnézzük a magánéletemet, nem mindig ilyen férfiakat választottam, ott már az döntött, hogy az illető személyiségében megláttam-e azt, amitől bele lehetett szeretni

 - árulta el a Ripostnak Kata, aki szerint egy nő esetében is a személyiségtől függ, hogy örök nő tud-e maradni, kortól függetlenül.

"Természetesen fejleszteni kell a személyiséget, tenni kell magunkért, kutatni azt, hogy mi az, ami minket megerősít. Én például rendkívül sokat olvasok pszichológiáról vagy akár az érzelmi intelligenciáról, hiszen az utolsó pillanatig kell tanulnunk magunkról. Persze a színpadon állva úgy tűnik, mintha egy másik személy lennék este héttől tízig" - tette hozzá az Operett sztárja.

Az is kiderült, mi a helyzet most Kata magánéletével, hiszen az köztudott, hogy áprilisban szakított kedvesével, Pesák Ádámmal. Nos, a színésznő igencsak rejtélyesen fogalmazott a szívügyekről!

Van a tarsolyomban hír, ha ott tart a dolog, akkor meg fogom osztani, egyelőre úgy érzem, titokban tartanám még, de a lényeg, hogy nagyon, nagyon boldog vagyok

- titokzatoskodott Janza Kata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában