Dühroham

2023.01.22. 10:35

Eldurvult a viszály: Berki Krisztián édesanyja nem érti Mazsit

A gyászoló asszony most már dührohamot kap attól, ahogyan a volt menye éli az új életét.

Az egyik fél számára napfényt, tengert és mosolyt hozott az új év, a másiknak egy rideg sírboltot tartogat. Nem kérdés, hogy Berki Mazsi és Krisztián édesanyja, Júlia is nagyon nehéz élethelyzetben van. 

Míg a fiatal özvegynek maga és a kislánya érdekében is tovább kell élnie, addig az egyetlen gyermekét elvesztő édesanya számára késdöfés a szívbe a másik fél minden boldog perce.

Ezt az örök ellentétet csak fokozza Mazsi aktív social médiás jelenléte, hiszen Krisztián anyukája nap mint nap szembesül azzal, hogy a volt menye éppen hol érzi nagyon jól magát. A legújabb konfliktust zanzibári nyaralásuk (erről is fotókat közölt az Instagramon Mazsi) pattintotta ki - írja a Bors cikkében.

Mazsi a kislányával, az új kedvesével és annak gyermekével Zanzibárra utazott január elején. Az ötcsillagos luxushotelben – ami napokkal azelőtt nyitotta ki kapuit, hogy megérkeztek – a földi Paradicsomban érezhetik magukat. A fotókat látva Berki Krisztián édesanyjában újult erővel lángolt fel a düh.

"Napról napra jobban szakad szét a szívem"

– mondta Júlia a Bors megkeresésére, majd így folytatta: "Látom a friss képeit és egyszerűen nem tudom felfogni: ott nevet, élvezi az életet, és ezt még az arcunkba is tolja? Hát nincs benne semennyi együttérzés, tapintat? Gyász? Hogy azt már meg se kérdezzem…. Gyászolt ő valamennyit egyáltalán? Tudom, hogy erős, amit mondok, de az a helyzet, hogy a kis unokámat nagyon szeretem, de ezt az embert (Mazsit) lassan meggyűlölöm."

Forrás: Bors

A minap Júliát felhívta telefonon Mazsi édesanyja. A két anyós nem sokáig beszélt egymással, mert hamar elszabadult a pokol. Mazsi édesanyja ugyanis azt kérte Krisztián anyukájától, hogy ne bántsa nyilvánosan a lányát.

"Amikor ezt meghallottam, elborult az agyam. Ne bántsam a lányát? Hát ki bántja? 

Nem ő bántja inkább a fiam emlékét és vele együtt engem is azzal, ahogy viselkedik? Miért nem tudja titokban élni az új, boldog életét? Miért kell ezt mindenkinek látnia? 

– kérdezte Júlia, majd így folytatta: "Ha szétmentek volna Krisztiánnal már akkor, amikor elkezdett megromlani a viszonyuk, mondjuk egy fél évvel a fiam halála előtt, akkor ma a gyermekem is egy mesebeli szigeten nyaralna egy nővel. 

Egy olyannal, aki megérdemli őt. 

De az élet másként hozta" – tette hozzá Júlia asszony, majd az mondta:

"Most olyan düh van bennem, hogy azt érzem, ha személyesen találkozom Mazsival, lehet, meg is tépem! Egyszerűen kihozza belőlem az állatot az a szenvtelenség, amivel éli a kirakat életét."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában