Bulvár-celeb

2023.07.25. 00:53

Kitálalt Stana Alexandra volt férje: ma már nem nézné el a hűtlenséget

A táncos egy párkereső műsorban szerepel, ennek kapcsán beszélt tönkrement házasságáról. Még keresi az igazit.

Forrás: Facebook

"A válásom óta voltak kalandjaim, hosszabb-rövidebb kapcsolataim, a legkomolyabb fél évig tartott. Sodort össze az élet korombeli hölggyel és fiatalabbal is. Számomra nem ez számít, hanem a személyiség. Én is sokat változtam, amióta véget ért a házasságom, teljesen máshogy állok a szerelemhez."

 

Köcse György és Stana Alexandra négy hónappal esküvőjük után, 2021 őszén jelentették be házasságuk végét. A táncos elmondása szerint sokat tanult a múlt hibáiból és már egyáltalán nem akar megalkudni egy nő miatt.

 

A korábbi kapcsolataimért hajlamos voltam a végsőkig harcolni, húztam az időt és közben háttérbe szorítottam saját magamat. 

 

Bár alapvetően nálam sosem fért bele a hűtlenség, mégis előfordult, hogy emiatt nem léptem ki azonnal, hanem próbáltam fenntartani azt, amiről mind a ketten tudtuk, hogy már nem működik.

 

Ez a válásom után megváltozott, már tudok önmagam lenni, és ha azt érzem, hogy valami nem jó, akkor véget merek vetni egy viszonynak, erre már volt is példa azóta" - mesélte a Blikknek.

 


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában