Bulvár-celeb

2024.01.15. 15:45

Galambos Lajos egy vagyont kereshet, ha kiszabadul

Börtönbüntetését tölti, de így is szép summa kerülhet Galambos Lajos számlájára.

Fotó: Markovics Gábor

Galambos Lajos nem először, de ha szerencséje van, utoljára hirdette meg a mocsai birtokát és az azon álló hatalmas kastélyt. Ugyanakkor aki szívesen élne a trombitás otthonában, de nem tud hirtelen kifizetni csaknem ötmilliárd forintot, annak reményt adhat, hogy a birtok egy részét és az azon álló 420 négyzetméteres vadászházat külön értékesítik, amiért csupán 235 millió forintot kér. Az ingatlanban egyébként maga Lajcsi is sokáig élt, miután megromlott a házassága és kiköltözött a majd 2000 négyzetméteres „palotájából”.

„Még a piacon van...”

A Ripost elérte az ingatlanközvetítő irodát, amit Galambos Lajos megbízott az értékesítéssel, így már azt is tudjuk, milyen álmokat is dédelgettek azok a vevőjelöltek, akik eddig megnézték a „kis”, mindössze 420 négyzetméteres ingatlant, ami persze négyszer is beférne az ötmilliárdos kastélyba.

− Az ingatlan még a piacon van, de folyamatos iránta az érdeklődés. Jelenleg nincs konkrét ajánlat, de akik eddig megtekintették, mind látták a benne rejlő lehetőségeket. Az ingatlan és a terület nem esik semmilyen korlátozás alá, vagyis tökéletesen alkalmas akár gazdálkodásra, vagy egyéb vállalkozásra.

Volt olyan érdeklődő, aki egy rendezvényközpontot álmodott az épületbe, de olyan is, aki kisállatsimogatóban gondolkodott

– mondta az ingatlanos, aki kifejezetten ajánlja a házat kisgyermekes családoknak – írja a Bors.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában