Bulvár-celeb

2024.02.23. 06:40

Ez aztán luxus a köbön: elképesztő jómódban él Dárdai Blanka L.L. Junior mellett

A se veled, se nélküled páros gondtalanul szórja a pénzt.

MW

L.L. Junior és Dárdai Blanka hol búcsút int egymásnak, hol újra kibékülnek

Fotó: Máté Krisztián

A tehetséges fiatal énekesnő, Dárdai Blanka elképesztő jómódra utaló fotókat osztott meg. Blanka eddig a letisztultságáról volt ismert: nem a luxusmárkák, hanem az elérhető, kényelmes, de mutatós darabok vonzották. Szerelme, L. L. Junior mellett azonban mindez megváltozhatott...

Köztudott, hogy igen viharos a pár kapcsolata, de most épp dúl köztük a szerelem. Blanka legújabb "hétköznapi" fotói között lapozgatva feltűnik a rapper is. Nem is akárhol. Egy fővárosi patinás tajvani étteremben falatoztak homárt - amiről ismert, hogy aranyáron mérik, akár 30-40 ezer forintra is rúghat kilója. A fényűzést az alábbi lapozós posztban lehet megnézni:

Luxus minden téren

De az énekesnő a drága vacsora mellett a cipőgyűjteménye egy részletét is megörökítette: Massimo Dutti csizmáját közel 100 ezer forintért árulják, Rejina Pyo félcipője még ennél is többe kerülhetett. A táskáiról nem is szólva, a képen egy Balenciaga termék is látszik, aminek ára háromszázezer forintnál is többre rúghat.

Blanka alig egy éve Lilu sminkelős műsorában vendégeskedett: ekkor még nyoma sem volt a költekező életmódnak. Mint kirderült, akkor csupa megfizethető terméket - szájkontúrozásra például egy olcsó szemöldökceruzát - használt.

hogy L.L. junior a zenélésen kívül még mibe fogott, amitől nagy bevételt remélt, kiderül a Bors cikkéből.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában