Bulvár-celeb

2024.04.29. 15:00

Azta! Ismert nővel találkozgat Marics Peti

Többször is egy egzotikus szépséggel látták andalogni a zenészt.

Forrás: Marics Peti/Instagram

Marics Peti új barátnővel mutatkozott, legalábbis a Reddit kommentelői szerint: egy Binhky művésznéven ismert influenszer oldalán sétálgatott egy plázában. Az informátor szerint a nő épp szakított barátjával, közös képeik eltűntek, majd bejelölték egymást Mariccsal. Később egy másik internetező is jelezte, hogy látta őket kettesben andalogni.

A csinos lányról itt talál több képet.

Marics új műsorral tért vissza a képernyőre

Április 27-én, szombaton VIP adással indult a Zsákbamacska második évada a TV2-n. Az évtizedek után tavaly visszatért műsor sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a 2023-as év legnézettebb műsora volt a tavaly március 12-én adásba került Zsákbamacska nyitóepizódja mindhárom kiemelt korcsoportban. A teljes lakosság körében ez 1,3 milliós átlag nézettséget jelentett. A megújult game-show április 29-én folytatódik minden hétköznap este, ezúttal is csaknem 60-féle játékot próbálhatnak ki a szereplők. A műsorvezetők Szente Vajk és T. Danny, valamint Marics Peti és Pető Brúnó folyamatosan hozzák a bulihangulatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában