Bulvár-celeb

2024.07.08. 04:00

Kitálalt a plasztikai sebész a magyar sztárok plasztikáiról

Kiderült, plasztikáztatott-e Tóth Andi, Opitz Barbi, Janicsák Veca.

MW

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Fotó: adriaticfoto

Tóth Andi, Opitz Barbi, Janicsák Veca - ezekről a hírességekről is kitálalt a TikTokon egy plasztikai sebész, aki videóiban lerántja a leplet a sztárok beavatkozásairól. A plasztikaesztétika névre keresztelt oldal centiről centire veszi górcső alá celebjeink arcát és testét, és bizony meglepő dolgok derülnek ki.

Tóth Andi

Forrás: Bors

A visszavonult énekesnő kapta talán a legtöbb kritikát a külsejével kapcsolatos változás miatt, ugyanis sokan úgy vélték, hogy Andi kés alá feküdhetett. Holott erről szó sincs, legalábbis ezt állítja a szakértő - írja a Bors.

– Andi nagyon sokat veszített a testsúlyából és nagyon sokat izmosodott is. Ez okozta az arcán ezt a változást. Voltak, akik orrplasztikával is megvádolták, viszont szerintem ez sem igaz, csupán a jó sminkről van szó. 

Amit viszont valóban megcsináltatott, de szerintem ezt fel is vállalta, az nem más, minthogy láthatatlan fogszabályzót hord, hogy minél szebb és egységesebb legyen a fogsora – árulta el a szakértő a videóban.

Opitz Barbi

Forrás: Bors

Az énekesnő is a kommentelők célkeresztjébe került, miután megvádolták azzal, hogy átszabatta az arcát a tehetségkutató műsor után. Holott, itt csak két apró beavatkozásról van szó.

– Barbi az elmúlt években nagyon sokat változott, már csak azért is, mert gyerekként ismertük meg, ma már pedig 23 éves. Rengetegen kikezdik, hogy mennyi mindent csináltatott magán, a teste és az arca miatt egyaránt.

 Szerintem a teste természetes, ő alapból homokóra típusú. Az arcán viszont megcsináltatott egy-két dolgot. 

Az egyik az ajakfeltöltés, ez nagyon szépen visszakövethető a képeken, interjúkban. A másik, amiben nem vagyok biztos 100%-ig, az az állcsúcs töltés. Azt gondolom, hogy egyszer talán megcsináltatta, de nem rendszeresen. Az interjúkon kevésbé látszik, a képeken annál inkább, úgyhogy lehet, hogy csak filterről van szó

– mondta el a plasztikai sebész.

@plasztikaesztetika.hu Ti kértétek, mi elhoztuk nektek. Nézzétek meg, hogy mi mit gondoltunk Opitz Barbi plasztikai beavatkozásairól. #plasztikaesztétika #plasztikaisebész #plasztika #esztetika #opitzbarbara #mutetnelkul #beavatkozás ♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic


Janicsák Veca

Forrás: Bors

Az énekesnőt a válása óta egyre több kritika érte, nem csak a magánéletében történtek miatt, hanem a szembetűnő változások miatt is. Sokan ugyanis azt feltételezték, hogy Vecának volt pár szépészeti beavatkozása, s aki így tippelt, annak bizony igaza lett.
– Veca rendkívül jó példa arra, hogyan lehet szépen, ízlésesen használni a fillereket, és mi történik akkor, ha valakinek nagyon jó a bőrápolási rutinja. Mondjuk Vecának mindig szép volt a bőre, de attól, amennyit fogyott, vékonyabb is lett az arca, illetve az elmúlt időben csináltatott magán pár dolgot.

Az egyik legszembetűnőbb az ajakfeltöltés, amit kifejezetten szépen csináltak meg neki, emellett én azt gondolom, hogy az arca különböző részein vannak még fillerek, Illetve a homlok botox az, ami az ő esetében felmerül még

– hangzik el a videóban, mi pedig mutatjuk a fotót a gyönyörű énekesnőről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!