Bulvár-celeb

2021.09.03. 06:05

Drámai pillanatok: gyermekével a kezében készült ugrani a zavarodott anya

Egy hajszálon múlott, hogy a fiatal anyuka a gyermekével együtt a mélybe veti magát.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Kis híján tragédia történt a szlovákiai Verbón, amikor egy édesanya a lányával töltött közös hétvége után, eltűnt gyermekével.

A 24 éves nőnek vasárnap kora este kellett volna elvinnie lányát édesanyjához, de amikor ezt nem tette meg, és a mobilját is kikapcsolta. A nagymama aggódni kezdett, majd egy ismerős szólt neki, hogy unokája rollerjét egy elhagyatott textilüzem közelében látták, ekkor hívta a rendőrséget.

A HELYSZÍNRE KIÉRKEZŐ JÁRŐRÖK A KERÍTÉS MÖGÖTT MEGTALÁLTÁK A LÁNY HÁTIZSÁKJÁT IS

A szlovák rendőrség elkezdte átkutatni az épületet, a negyedik emeleten megtalálták a nő összetört mobilját, a nyolcadikon pedig további személyes tárgyakat találtak.

A tetőtérre érve találtak rá a fiatal anyukára, ahogy gyerekével a kezében a tető szélén sétálgat. A rendőrök kimentek a tetőre, körbevették a nőt és elkezdtek vele kommunikálni. Sikerült rávenni őt, hogy adja át nekik a gyereket, ezt követően viszont a nő agresszívan kezdett viselkedni, ekkor a rendőrök leteperték és megbilincselték az őrjöngő nőt, majd a kiérkező mentők kórházba szállították a zavarodott nőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!