Bulvár-celeb

2021.09.29. 06:10

Továbbra is szökésben a rákospalotai szoknyás bankrabló

Már több mint két hónapja nem találja a rendőrség a rákospalotai bankrablás elkövetőjét, a szoknyás rabló néven elhíresült férfit. Több tanút is kihallgatott a rendőrség, de jelenleg nincs gyanúsított az ügyben.

A rendőrség hónapok óta keresi azt a férfit, aki először viccesnek és amatőrnek látszó módon rabolta ki a rákospalotai takarékot – írja a Bors.

Az ismeretlen férfi egy szoknyát húzva, szalmakalappal a fején, egy piros zacskóval a kezében, zárás előtt ment be a kolozsvári utcai bankfiókba.

A zsákmánya hárommillió forint volt

A trükkös rabló egy fegyvernek látszó tárggyal tartotta sakkban a fiók dolgozóit, és éppen a rendőrség megérkezése előtt távozott a bankból, méghozzá vélhetően a helyi busszal.

Lehet, hogy rabolt már korábban is?

A környékbeliek úgy gondolják, vélhetően előre és nagyon alaposan megtervezte az egészet, a módszer nagyon amatőrnek tűnik, de azóta se akadtak nyomára a férfinek.

Az arcát senki sem látta, hajszálpontos időzítéssel dolgozott, öltözékének köszönhetően pedig nagyon gyorsan és észrevétlenül távozott.

A rendőrség szerint lehet, nem ez volt a férfi első rablása, egy korábbi pécsi rablás nagyon hasonlít a Rákospalotán alkalmazott módszerhez.

Továbbra sincs gyanúsított

A rendőrség közlése szerint továbbra sincs gyanúsítottjuk, ellenben több tanút is meghallgattak már az ügyhez kapcsolódóan.

A nyomozás továbbra is nagy erőkkel folyik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!