tisztújító küldöttgyűlés

2021.05.14. 19:03

Ismét Gyulai Miklóst választották a Magyar Atlétikai Szövetség elnökévé

Az elnök mellett az alelnököket, az elnökség tagjait, valamint a felügyelőbizottság tisztségviselőit is megválasztotta a küldöttgyűlés.

Ismét Gyulai Miklóst választották a Magyar Atlétikai Szövetség elnökének, a sportvezető 2009-óta irányítja a szervezetet.

A szövetség péntek délután online videokonferencia keretében megrendezett rendes és egyben tisztújító küldöttgyűlését követően közölte Gyulai újraválasztását.

Az elnök kiemelte: több mint tíz éve azon dolgoznak, hogy egy szilárd alapot építsenek az atlétika „fejlődő jövője számára”, most pedig „hatalmas lehetőségek kapujában” állnak azzal, hogy 2023-ban Magyarországon rendezik a világbajnokságot, valamint felépül a Nemzeti Atlétikai Központ, amely „méltó otthona lesz” a nagy múltú sportágnak.

„Örömmel és büszkeséggel állok a feladat előtt, hogy egy jó csapattal, az elmúlt évek munkájával létrehozott szilárd alapra támaszkodva, az előttünk álló időszak kínálta lehetőségek által, végre bebetonozzuk az atlétika fejlődését szolgáló út irányát a jövő generációinak, melyen keresztül tovább épülhet sportágunk jövője” – hangsúlyozta.

Az elnök mellett az alelnököket, az elnökség tagjait, valamint a felügyelőbizottság tisztségviselőit is megválasztotta a küldöttgyűlés. Gyulai Miklós munkáját alelnökként Németh Zsolt és Szalma László segíti.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában