Labdarúgó NBI

2022.08.19. 23:08

A Puskás Akadémia otthonában is megőrizte veretlenségét a Kecskemét

A Puskás Akadémia 1-1-es döntetlent játszott vendégével, a Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A meccset emberhátrányban befejező, újonc Kecskemét 1-1-es döntetlent játszott a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójában, ezzel továbbra is veretlen a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 4. forduló: Puskás Akadémia FC–Kecskeméti TE 1-1 (0-1)

Pancho Aréna, 980 néző, v.: Andó-Szabó
gólszerzők: Szabó A. (86. - öngól), illetve Szuhodovszki (3.)
sárga lap: Urblík (22.), Batik (73.), illetve Banó-Szabó (29.), Zeke (45+1., 79.), Vágó (72.), Szabó A. (75.)
kiállítva: Zeke (79.)

Puskás Akadémia:
Tóth B. - Mezghrani, Batik, Stronati, Komáromi - Favorov (Puljic, 84.), Urblík (Colley, 63.), van Nieff (Zahedi, a szünetben), Corbu - Kiss T. (Bakti, 74.), Baluta (Skribek, 74.)

Kecskemét:
Varga B. - Szabó A., Belényesi, Szalai G. - Katona M., Vágó, Nagy K. (Pejovic, 93.), Zeke - Szuhodovszki (Meszhi, 84.), Tóth B. (Szabó L., 84.), Banó-Szabó (Katona B., 57.)

A kezdő sípszó előtt néhány perccel hatalmas felhőszakadás zúdult a pályára, és a villámlások miatt jelentős, 45 perces késéssel kezdődött a mérkőzés. Úgy tűnt, hogy ez a közjáték az újonc kecskemétieket zavarta meg kevésbé, hiszen Szuhodovszki Soma hatalmas góljával gyorsan vezetést szereztek. A Puskás Akadémia a félidő közepén talált csak magára, de a szünetig nem tudott egyenlíteni.

Fordulást követően nagyobb sebességre kapcsolt a felcsúti gárda, a Kecskemét azonban önfeláldozóan védekezett. A találkozó hajrájához közeledve ismételten szakadni kezdett az eső, miközben záporoztak a sárga lapok, melyek közül Zeke Márió kettőt is begyűjtött, így emberhátrányba kerültek a vendégek. Tovább támadott a Puskás Akadémia, és Szabó Alex öngóljával sikerült az egyenlítés.

A meccs végén mindkét csapatnak megvolt a lehetősége a győzelem megszerzésére, de a kapusok bravúros védésekkel megóvták kapujukat a góltól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában