Hinnye!

2021.12.05. 11:12

„Számomra most lettél NŐ!” – Miről vall a pucér Lil G a kádban?

Nemrégiben Pap Dorci posztolt az Instára egy fotót a zuhanyzóból, ezúttal Lil G jelentkezett a kádból egy kép erejéig. A fotóhoz egy merengős, személyes vallomást is járt.

Forrás: illusztráció / Instagram

Néha jól vagyok, de sokszor nem – írta. – Néha szeretem magam, néha mindenhez kevés vagyok. Néha szépnek látok mindent, néha nem. Néha csendben vagyok, és a fejemben vívom a csatákat, néha ordítva sírok a kocsiban. Néha megtörhetetlennek érzem magam, néha minden apróság összetör. Néha szerethető vagyok, néha kiakasztó. Erős vagyok, de néha én vagyok a leggyengébb ember a Földön. Hajtok a célomért, az életemért és a boldogságért, sokszor hiába. Néha én is elfáradok. De hajtok, és csinálom amíg itt vagyok. Minek vagyok itt? Ki vagyok én? Néha nem tudom a válaszokat, de azt tudom, hogy mindezekkel együtt vagyok az aki. A boldogságot nem lehet elérni erőszakkal. Ha jön, akkor jön, ha nem akkor nem. Szétszakadok a sok dologtól, gondolattól, de ez vagyok én, ez velem jár. Szeretni nem könnyű, és nem is kötelező. Da ha az ami vagyok nem kell teljes egészében, akkor sehogy ne kelljen. Lehetek bármilyen... én is ember vagyok.

 

Követlek már egy ideje, de számomra most lettél NŐ! – írta egy követője. – Lehet néha gyengének érzed magad, de most sugárzik belőled az erő leginkább. Én bírlak!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

🌪Laskai Lili – LIL G🌪 (@lil_g_official_real) által megosztott bejegyzés

 

 

 

 

Forrás: Instagram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában