Nyíregyháza

2022.08.26. 15:25

Papp Dorci azt is megmutatja, ami az Exatlonban nem látszott

Végre előjön a nyíregyházi sztár nőiessége!

Patrik és Dorci | Fotó: TV2

Három héttel a dominikai kaland előtt ismerkedett össze Esztergályos Patrik és a nyíregyházi Pap Dorci. Az Exatlon Hungary All Star műsorának promóciós forgatása után teljesen véletlenül futottak össze, majd az ifjúsági olimpiai bajnok vívó a fiatal Kihívó közösségi oldalán írt neki. Kapcsolatuk nagyon hamar elmélyült, már egy párként ültek fel a repülőgépre.

Ezen a hétvégén családja körében, Tatabányán ünnepeli 25. születésnapját Esztergályos Patrik. Sajtóértesülések szerint vele tart szerelme, Dorci is, akire már családtagként tekintenek.

Dorci az Exatlon Hungary után a Dancing with the Stars műsorában szerepel. A partnere Sebestyén Hunor lesz. „Most sokkal jobban ki fog jönni a nőiességem, ami az Exatlonban egyáltalán nem látszott. Pedig én szeretek szépen felöltözni, szép sminkben lenni, de csak ha alkalom van, a hétköznapokon annyira nem. Jól fogom magam érezni ebben a műsorban”. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában