Bulvár

2024.06.20. 07:30

Most mi van? Opitz Barbi ismét összejött az exével?

Már követhetetlen Opitz Barbara szerelmi élete.

Szon.hu

Opitz Barbi az ország egyik legtehetségesebb énekesnője, de manapság nem a slágereivel vannak elfoglalva az emberek, hanem a magánéletével, ami enyhén szólva is igencsak viharos. A botrányok középpontjában az áll, hogy hol összejön a szerelmével, Serleg Alberttel, hol szakítanak, ráadásul általában elég kemény pocskondiázások és vádak közepette - írta a Bors.

Serleg Albert és Opitz Barbi 
Fotó: Bors/Nagy Zoltán

Már többször is előfordult, hogy Opitz Barbara egy szakítás után nyilvánosan üzent az exének, hogy hagyja őt békén, de mégis rendszeresen kibékülnek. Már-már teljesen követhetetlen az egész, de úgy tűnik, hogy az énekesnő friss Insta Storyja választ ad arra a kérdésre, hogy éppenséggel együtt vannak-e most Serleg Alberttel.

Opitz Barbi megosztott egy videót, amin az látható, hogy fogja valakinek a kezét, és közben megjelölte a felvételen Serleg Albertet – vagyis ezek alapján újra egy párt alkotnak.
A híresség rajongói minden bizonnyal vegyesen fogadták a meglepő hírt, hiszen vannak, akik szerint rossz hatással van Opitz Barbira Serleg Albert, és persze olyanok is akadnak, akik támogatják a kapcsolatukat. Az énekesnőnek kell tudnia, hogy mi a jó neki, mit jelent számára a boldogság és hogy ki mellett találja meg azt – és a mostani Insta Story alapján úgy tűnik, hogy Serleg Albert számára az igazi.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában