Bulvár

2024.07.10. 07:30

Alig takarja a flitteres bikini Opitz Barbi hatalmas kebleit - fotó!

Elképesztő fotón mutatta meg káprázatos dekoltázsát a sonkádi énekesnő.

Szon.hu

Úgy látszik, idén nyáron is számíthatunk Opitz Barbira és dögös fotóira, ugyanis épp, hogy megkezdődött a júliusi forróság, máris kegyetlenül dögös képet posztolt! Barbi most egy aprócska csillogó bikiniben, egy medencében állva mutatta meg hatalmas kebleit - írta a Ripost.

Opitz Barbi
Fotó: MW-archív

A göndör hajú szépség elég megosztó személy lett az elmúlt hónapokban, hiszen egyre merészebb öltözékekbe bújik, egyre bátrabban sminkeli magát és egyre többet mutat meg olykor a testéből. A csinos énekesnőnek nincs is mit szégyellenie, hiszen csodás alakkal rendelkezik. Barbi kihasználva a jó időt, ezúttal bikinire vetkőzött és egy szexi fotót osztott meg az Instagram-oldalán. Kétségtelen, hogy egy igazán forró tartalommal robbantotta be a hetet, nem csoda, hogy a követői megvesznek érte, ugyanis szívdöglesztően fest a flitteres darabban, amely sokkal többet mutat, mint amennyit takar.

Barbi rajongói egyenesen megőrültek a fénykép láttán és kommentcunamival díjazták a bevállalós posztot:

– Sexy Istennő! – írta valaki a kommentszekcióban.

– Vadító, sexy szépség! – szólt hozzá egy másik követője.

– Nagyon gyönyörű vagy! – reagált egy újabb hozzászóló.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában