Megkérdeztük

2020.09.23. 09:29

Önnek mi a véleménye a maszkviselésről?

Nagy Krisztina, Nyíregyháza: Nem volt könnyű megszokni a maszkot, kényelmetlen, és bepárásodik a szemüvegem, ha rajtam van, de elfogadom, hogy vannak helyek, ahol a magam és mások egészsége védelmében viselnem kell.

Tar Tibor, Felsősima: A veszélyeztetett korosztályhoz tartozom, úgyhogy maszk nélkül nem lépek utcára. Jobb óvatosnak lenni, Olaszországban és Amerikában is rengetegen meghaltak a koronavírus-járvány miatt.

Parragh Fanni, Nyíregyháza: Ahol kötelező, ott felveszem, de véleményem szerint a maszk kizárólag a bírságtól véd meg, semmi mástól. Nem hiszem, hogy olyan nagy a baj, mint amekkorának beállítják.

Szilágyi László, Nyírbogdány: Úgy vagyok vele, hogy jobb, ha mindenki viseli, a semmitől ez is többet véd. Ha olyan helyre megyek, természetesen én is felteszem a maszkot, de az utcán például nem hordom.

Nagy Melinda, Nyíregyháza: Fontosnak tartom a maszk viselését, főleg zárt térben. A buszon, boltokban én is felteszem, egyrészt, mert kötelező, másrészt azért, mert soha nem tudni, beteg-e, aki mellettem utazik vagy vásárol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában