Megkérdeztük

2020.10.09. 12:04

Önnek milyen tapasztalatai vannak az online házhoz rendelésről?

Fekete-Szűcs Erika, intézményvezető, Jánkmajtis: Aránylag gyakran rendelek az internetről, többnyire ruhákat, háztartási felszereléseket, eddig sosem csalódtam. Minden alkalommal a házhoz szállítás opciót választom, így nem kell utaznom, tömegbe vegyülnöm, hogy hozzájussak a termékekhez. A gyermekeim ennivalót is így rendelnek, ha nincs kedvük, idejük a tűzhely mellett állni.

Galyas Stella egyesületi munkatárs, Nyíregyháza: Hihetetlen, mi minden rendelhető manapság az internetről, ha pedig kifog az ember egy-egy jó akciót, kedvezményes ajánlatot, s ráadásul házhoz is hozzák a csomagot, ételt, nem kérdés, megéri-e ezt választani. Volt egészségügyis tanulóként mondanom sem kell, hogy járványügyi, egészségvédelmi szempontból is jó ez a szolgáltatás.

Kovács Vidor, szakács, Nyíregyháza: Nem csodálom, hogy a jár­vány­ügyi helyzet fokozódásával párhuzamosan megélénkült a házhoz rendelések aránya, legyen szó ruhákról, elektronikai cikkekről vagy éppen ennivalóról. A kényelmi és egészségvédelmi szempontok, a megbízható, gyors kiszállítás, az érintésmentes átvétel nyomós érvek amellett, hogy ezt válasszuk.

Horváthné Berei Ilona, dolgozó nyugdíjas, Nyírtelek: Amióta a gyermekeim megtanítottak internetezni, megkedveltem az online áruházak világát is. Csak megbízható helyekről rendelek, és elolvasom az apró betűs részeket. Előre utalni nem szoktam, inkább a házhoz érkező futárnál fizetek. A férjemnek egy szép, nagy fotelt rendeltünk így a 60. születésnapjára, tökéletes ajándék volt!

Kerekes Ákos, diák, Nyíregyháza: Az ördög és a Covid nem alszik, ezért kifejezetten biztonságos megoldásnak tartom az online házhoz rendelést, arról nem is beszélve, hogy kényelmes, praktikus, pénztárcabarát megoldás. Gyorsételek, telefonkiegészítők, márkás baseballsapka – én ezeket rendeltem eddig, és egyszer sem bántam meg a döntésem.

Balog Nikoletta, modell, Berkesz: Nyíregyházán tanulok, a kollégiumba és a vidéki otthonomba, Berkeszre is gyakran, hetente rendelek ezt-azt online felületekről. Modell lévén igyekszem csinosan, divatosan öltözködni a netről, a kozmetikumokat, ékszereket is így szerzem be. Ha megéhezem, rendelek valami finomságot, és várom, hogy megérkezzen a futár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában