Szép volt!

2021.03.12. 14:48

„Emberségből jeles!„ – Megható dolog történt a nyíregyházi gyógyszertárban

A Nyíregyen Hallottam Facebook-csoportban egy hölgy számolt be a szokatlanul kedves esetről. A patika eddig is a kedvence volt, de ahogy írta, „a ma történtek után szóhoz sem jutottam...„

Forrás: illusztráció / shutterstock

Fotó: Shutterstock

Tegnap a férjem kiváltott a nagylányomnak egy arclemosót. illetve 2 gélt az arcára, amit a bőrgyógyászat online rendelésén írtak ki neki. (A 3 termékből egy volt vényköteles, de márkát direkt nem írok, elég húzós az ára.)

Úgy hozta az élet, hogy ma szintén be kellett mennie egy szemcseppet kiváltani, amikor is a gyógyszertáros hölgy megismerte, emlékezett rá, hogy tegnap mit vásárolt, majd elnézést kért, hogy tegnap nem vették figyelembe, hogy az a termékcsalád jelenleg akciós, így a blokkot visszakeresve visszaadott 1200 Ft-ot a férjemnek!

Tudom, nem nagy összeg, és biztos lesz, aki azt írja, hogy így kellett eljárniuk, én viszont bevallom, nagyon meglepődtem! Nálam emberségből jeles!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában