Nyíregyháza

2022.02.14. 16:51

Találja meg új kedvencét!

Újabb három kutyának szeretnénk otthont találni.

KM

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az ebekkel a NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén személyesen is megismerkedhet a helyszínen, vagy érdeklődhet a 42/420-738-as telefonszámon, illetve a [email protected] címen. 

 

Töpörtyű egy körülbelül 3-4 hónapos, staffordshire terrier jellegű, keverék, kan kutyus. Szeret játszani, szaladgálni és ismerkedni a környezetével. Egy nagy mozgásigényű, intelligens kiskutya, amely imádja a társaságot. Fajtársaival és macskákkal egyaránt rendkívül barátságos.

Töpörtyű | Fotók: NYÍRVV

Nelli egy körülbelül 1,5-2 éves, kisközép termetű, beagle jellegű, szuka kutya. Egy bűbájos, barátságos négylábú, amely nagyon szeret játszani és emberek között tölteni az idejét. Más kutyákkal és cicákkal is szívesen ismerkedik, pórázon viszonylag szépen sétál. 

Nelli

Ringó körülbelül 3 éves, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Amikor a telep gondozásába került, szinte nem volt olyan testrésze, ami ne lett volna bálás madzaggal összehurkolva. Sok időbe telt, amíg megpróbáltatásai emlékét maga mögött hagyta, azonban egy bújós, hűséges négylábú vált belőle. 

Ringó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában