Nyíregyháza

2022.03.23. 16:10

Találja meg ön is új kedvencét!

Ha úgy érzi, szüksége van egy négylábú társra, bátran válasszon az otthontalan állatok közül!

KM

Fotó: Nyírvv

A NyírVV Nonprofit Kft. állat­egészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet, vagy érdeklődhet a 42/420-738-as telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail-címen. 


Dózer egy körülbelül 6-7 éves, kis termetű, keverék, ivartalanított kan kutya. Egy vidám természetű házőrző, szeret szaladgálni, ugrándozni, új területeket felfedezni. Könnyen barátkozik, fajtársaival érdeklődő és barátságos, macskákkal közömbös. Pórázon viszonylag szépen sétál. 

Dózer egy vidám házőrző

Kolbi egy körülbelül 8 hónapos, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Nagy mozgásigényű, energikus eb, és bármikor kapható egy kis játékra. Tanulékony és könnyen motiválható. Jól összefér más kutyákkal is, a cicákat kergeti. Pórázon még sok gyakorlást igényel. 

Kolbi

Picur egy körülbelül 10 éves, kisközép termetű, spániel jellegű, keverék, kan kutya. Egy kicsit magának való „öregúr”, nem szeret középpontban lenni. Éber, igazi felfedező alkat. Fajtársaival óvatos, de érdeklődő, a macskákat nem szereti. Pórázon gyakorlásra van szüksége. 

Picur


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában