Gazdikereső

2022.05.30. 14:46

Találja meg velünk új kedvencét!

Ismét szeretnénk három kutyának otthont találni.

KM

Forrás: NYÍRVV

Ha úgy érzi, hogy szüksége van egy négylábú társra, akkor bátran válasszon az otthontalan állatok közül! 

Gazdára várva 

A NyírVV Nonprofit Kft. állategészségügyi telepén gondozott ebekkel személyesen is megismerkedhet a telepen Nyíregyháza-Oroson, a Szállási út 128. alatt, vagy érdeklődhet telefonon a 42/420-738-as telefonszámon, illetve e-mailben a [email protected] címen. 

Áfonya egy körülbelül három-négy hónapos, keverék, szuka kutyus. Jelenleg még kis termetű, de előreláthatólag közepes termetűvé cseperedik majd. Áfonya egy igazi csupa szív kiskutya. Egy kicsit bátortalan, de kezdeti félénkségét felfedező természete és szeretetéhsége nagyon hamar felülírja. Nagyon szeret hozzábújni az emberhez, szívesen szaladgál a lábak között, választott társát árnyékként követi. Fajtársaival és macskákkal is elfogadó, nagyon barátságos. 

Áfonya
Forrás: NYÍRVV

Petra egy körülbelül másfél-két éves, kisközép termetű, keverék, szuka kutya. Egy igazán vidám természetű és barátságos négylábú: az idegenekkel is az első perctől szívesen ismerkedik, és azonnal játékra invitál mindenkit. Hatalmas szívű eb, amely nagyon szeret szaladgálni, játszani és a kedvében járni az embernek. Más kutyákkal és macskákkal is kompatibilis. Pórázon még egy kis gyakorlásra szorul, sétája nem tökéletes. 

Petra
Forrás: NYÍRVV

Rex egy körülbelül három-négy éves, közepes termetű, német juhászkutya jellegű, keverék, kan kutya. Rex egy nyugodt természetű, kiegyensúlyozott négylábú. Egy barátságos eb, amely az idegenekkel is viszonylag hamar egy hullámhosszra kerül. Egy jó eszű, okos házi kedvenc, amely játékkal és simogatással rendkívül könnyen motiválható. Fajtársaival nem mindig barátságos, de nem agresszív. Macskákkal nem kompatibilis. Pórázon szépen sétál. 

Rex
Forrás: NYÍRVV

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában