Rakamaz, Tokaj

2022.11.24. 11:54

Mikuláshajó ring a Tiszán

A Mikuláshajó négy év után vasárnap indul el először, és stílszerűen december 6-ig közlekedik naponta négyszer.

Több mint százan férnek el kényelmesen a Mikuláshajón

Fotó: mikulashajo.hu

Minden jó, ha hajó a vége. Sőt, ha Mikuláshajó! A régióban egyedülálló programként a tokaji Erzsébet királyné híd mellett lévő Halra Bor Étterem melletti kikötőből Mikuláshajó-járatok indulnak november 27-től.

– A koronavírus-járványhelyzet miatt több év is kimaradt, így 2018 után indul újra a Mikuláshajó – közölte dr. Tarnai Gábor üzemeltető. – Előtte nagy népszerűségnek örvendett, ezt a varázst szeretnénk felidézni. a Tiszán. Vidám mesevilágba csöppenhetnek a résztvevő gyerekek és felnőttek, ahol a Szegedi Miniszínház előadását követően minden gyermeknek személyesen, egyesével a Mikulás adja át a csomagot. Eközben közösen megbeszélik az eltelt esztendőben történteket. Lehetőség van a program végén mindenkinek a szereplőkkel egy fotót készíteni emlékül, a remélhetőleg mindenki számára örök élményt jelentő út végén. A Mikuláshajó vasárnap indul el először, és stílszerűen december 6-ig közlekedik 9, 11, 13 és 15 órától. A szabad időpontok megtalálhatóak online foglalási rendszerünkben, a www.hajokirandulas.hu és a www.mikulashajo.hu felületeken. Amennyiben a hajó köd, vagy egyéb előre nem látható tényező miatt nem tud elindulni, abban az esetben az előadást megtartjuk, és minden résztvevő a következő évben beváltható hajójegyet kap ajándékba.

LTL  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában