Gazdaság

2024.06.22. 07:00

Turbófeltöltés cégvezetőknek – Balogh Petya volt a workshop előadója

Sikerrel zárult az „Egyedi turbófeltöltés vezetőknek – előadás és workshop” a Zsindelyes Cottage-ban.

Tarnavölgyi Gergely

Párkányiné dr. Csurka Edina, Balogh Petya (középen) és Pekó László, a kamara elnöke az érpataki workshopon

Fotó: Fotó: Kamara

Sikeresen rendezte meg a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara az „Egyedi turbófeltöltés vezetőknek – előadás és workshop” című rendezvényt a napokban. 
– Az eseményen a vármegyében élő mikro-, kis- és középvállalkozások képviselői és vezetői vettek részt, hogy értékes tanácsokat és gyakorlati útmutatást kapjanak a vállalkozásuk fejlesztéséhez. Hazánk egyik legsikeresebb vállalati vezetője, Balogh Petya tartott előadást. A vendégek megismerkedhettek a cégépítés és -fejlesztés legfontosabb aspektusaival, ugyanakkor gyakorlati tanácsokat kaptak, amelyek segítségével a vállalkozásaikat a következő szintre emelhetik – tájékoztatott a rendezvényről Párkányiné dr. Csurka Edina, a szervező kamara főtitkára. 

Balogh Petya volt a kamara vendége Érpatakon
Forrás: Világgazdaság

Elakadás a fejlődésben

Az előadás egyik központi üzenete az volt, hogy ha egy cég nem fejlődik és növekszik minden évben, annak oka gyakran a vezető elakadásaiban keresendő. Különösen hasznosnak bizonyult a rendezvény azon cégvezetőknek és startupalapítóknak, akik ugyan néhány év vezetői tapasztalattal rendelkeznek, de készek új nézőpontok megismerésére, a fejlődésre, hogy ezáltal tudatosabb és jobb vezetőkké váljanak. 

Balogh Petya több saját diával és történettel vezette végig a résztvevőket a cégépítés tanulságain, gyakorlati és elméletei tanácsain. A program intenzív és személyes jellegű volt, interaktív formája lehetővé tette, hogy a jelenlévők bármikor kérdéseket tegyenek fel, és megoszthassák személyes dilemmáikat. Emellett lehetőség nyílt a hálózatépítésre és a tapasztalatcserére is. 

Sikeres rendezvény

– A rendezvény sikeres volt, és a résztvevők értékes tudással, megfelelő inspirációval térhettek haza. Az esemény kiváló alkalom volt a személyes fejlődésre és a vállalkozások hatékonyabb vezetésének megismerésére – fogalmazott Párkányiné dr. Csurka Edina.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában