Időjárás

2024.05.19. 05:37

Nyárias meleg, elszórt zivatarral

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: koponyeg.hu

Pünkösd vasárnap 

A sok napsütés mellett megnövekszik a gomolyfelhőzet, és elszórtan zivatar, zápor is előfordul (nagyobb eséllyel reggel a középső tájakon, illetve délutántól bárhol az országban). A délnyugati szél megélénkül. 23 és 29 fok között alakul a hőmérséklet.

Pünkösd hétfőn 

A napsütést gyakran zavarják gomolyfelhők, és szórványosan fordul elő zápor, zivatar. Marad a nyárias meleg 25-26 fokos maximumokkal. Élénk lesz a DK-i szél.

Kedden 

Gomolyfelhős időre van kilátás, de zápor egyelőre csak elszórtan várható. Többfelé lesz erős a DK-i szél. A csúcsérték 25 fok körül valószínű.

Szerdán 

Erősen gomolyfelhős lesz az ég, és többfelé várható zápor, zivatar. Felhőszakadás, jégeső is lehet. A szél ÉNy-ira fordul, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. 23 fok körüli értékeket mérhetünk.

Csütörtökön 

Eleinte marad a gomolyfelhős, zivataros idő; majd délutántól nyugat felől csökken a felhőzet. 25 fok körül alakul a délutáni órák hőmérséklete. - olvasható a koponyeg.hu oldalon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!