Durva

2024.06.20. 09:34

Agresszívan viselkedett vendéglátóhelyen

Szon.hu

Forrás: Illusztráció: Shutterstock

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság munkatársai Fehérgyarmaton intézkedtek egy 51 éves helyi lakossal szemben június 19-én. A férfi az egyik vendéglátóhelyen ordibált és agresszívan viselkedett a vendégekkel és a személyzettel szemben. A rendőrök a férfit garázdaság szabálysértés elkövetése miatt a rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai június 19-én Nyíregyházán ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő dunaújvárosi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a 34 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt előállították a rendőrkapitányságra és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi rendőrőrsének munkatársai Ibrányban vontak intézkedés alá egy személygépkocsival közlekedő paszabi lakost június 19-én. A rendőrök megállapították, hogy a járművezető úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy nem rendelkezik a vezetéshez szükséges engedéllyel. A rendőrök a 27 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették. - olvasható a police.hu oldalon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában