Katasztrófavédelem

2024.06.19. 09:00

Gyilkos gáz a nyíregyházi társasházban!

Szon.hu

Forrás: illusztráció / katasztrófavédelem

Jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy nyíregyházi társasházi lakás fürdőszobájában. A Kossuth Lajos utcai ingatlanban a jelzéskor a gázkazán üzemelt, rosszullétre nem panaszkodott senki. A város hivatásos tűzoltóinak mérései kimutatták a szén-monoxid jelenlétét a lakásban, a kazánt a gázszolgáltató szakembere kizárta a szolgáltatásból. Az esetről értesítették a kéményseprőket.

Lesodródott az úttestről, majd felborult egy személygépkocsi Nagyhalász-Kecskéstanyánál. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók a rendőrségi helyszínelés után kerekeire állították, áramtalanították a járművet. 

Megdőlt egy kiszáradt fa egy mándoki szociális intézmény udvarán. A záhonyi hivatásos tűzoltók a kisvárdai tűzoltó-parancsnokság létraszerének segítségével távolították el a veszélyt jelentő fát. 

Veszélyt jelentett a közúti közlekedésre és légvezetékre egy megdőlt fa a penyigei Kossuth utcában. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a kisvárdai tűzoltó-parancsnokság létraszerének segítségével, motoros láncfűrésszel távolították el a veszélyt jelentő fát - írta a katasztrófavédelem.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában