Szabolcs-Szatmár-Bereg

2024.06.25. 11:24

Három férfit állított elő a rendőrség vármegyénkben

Az elmúlt 24 órában történt.

Szon.hu

Forrás: Fotó: police.hu

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai június 24-én elfogtak egy 54 éves nyíregyházi lakost. A férfi körözését a Nyíregyházi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg ezért azt a Nyíregyházi Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a férfit előállították a rendőrkapitányságra.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság munkatársai június 24-én elfogtak egy 27 éves pátrohai lakost. A férfi körözését a Kisvárdai Rendőrkapitányság rendelte el, mivel a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg ezért azt a Kisvárdai Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a jogerősen elrendelt elzárás végrehajtása érdekében a férfit előállították a rendőrkapitányságra.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai június 24-én Nyírbátorban ellenőriztek egy személygépkocsival közlekedő kállósemjéni lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy az 24 éves férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A rendőrök a járművezetőt előállították a rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vették.

 

-adta hírül a police.hu.

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában