Katasztrófavédelem

2024.06.21. 10:13

Száraz fű lángolt Nyírkátán

Szon.hu

Kisbusz és motorkerékpáros ütközött össze Nyíregyházán, a Tó utcán csütörtökön. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, a motorkerékpárnál megszüntették az üzemanyagfolyást, valamint megkezdték a sérült motoros ellátását a mentőszolgálat kiérkezéséig.

Nyíregyházán a Nefelejcs utcában, a Simai úton, a Belső körúton, valamint a Bartók Béla utcában távolítottak el a város hivatásos tűzoltói forgalmat akadályozó és járókelőket veszélyeztető fát, motoros láncfűrésszel.

A száraz fű égett huszonöt négyzetméteren tegnap Nyírkátán. Nagyhalászban ötven négyzetméteren égett az avar. A mátészalkai hivatásos és az ibrányi önkormányzati tűzoltók avatkoztak be a tűzeseteknél, gyorssugarakkal és kéziszerszámokkal.

Személygépkocsi és egy rakomány nélküli nyerges vontató ütközött össze tegnap Nyíregyházán, az Állomás téren. A vármegyeszékhely hivatásos tűzoltói megszüntették a forgalmi akadályt - írta a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában