Tűz

2024.07.09. 14:34

Kigyulladt egy kisteherautó Tiszaszalkánál - fotók!

Szon.hu

Frissítés 18:18

Már nem lángol a teherautó a 4113-as úton

Elfojtották annak a tűznek a lángjait, amely a 4113-as út Tiszaszalka és Gergelyiugornya közötti szakaszán keletkezett. A rajta szállított mintegy tizenöt körbálával együtt kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy teherautó. A mátészalkai hivatásos és a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók egy Fehérgyarmatról érkezett vízszállító jármű segítségével oltották el a lángokat, miután egy erőgép lerakodta a bálákat a gépkocsiról. A beavatkozás idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt - közölte a katasztrófavédelem.

-------------------------------------

Előzmény:

Tiszaszalka közelébe riasztották a tűzoltókat. Kigyulladt egy kisteherautó és a rajta szállított mintegy tizenöt-húsz körbála a 4113-as út Tiszaszalka és Gergelyiugornya közötti szakaszán. Teljes terjedelmében égett a jármű, amikor a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltók a helyszínre érkeztek. A raj oltja a lángokat. Megérkezett a tűzesethez egy mátészalkai hivatásos egység is. . olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság oldalán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában