Helyi közélet

2008.11.24. 18:32

Autónak ütközött és megsérült egy robogós Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Átmenetileg két sávra szűkült a Korányi Frigyes utca forgalma a Garibaldi és az Eperjes utcák között egy baleset miatt hétfő este Nyíregyházán. <dia width="900" height="700" alt="Autónak ütközött és megsérült egy robogós Nyíregyházán 2008.11.24."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Aut_nak__tk_z_tt__s_megs_r_lt_egy_robog_s_N/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Autónak ütközött és megsérült egy robogós Nyíregyházán 2008.11.24." /></a></dia>&#160;<a href="http://video.szon.hu/video/33644/aut--nak---tk--z--tt---s-megs--r--lt-egy-robog--s-ny--regyh--z--n"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

Az elsődleges információ szerint egy Ford típusú személygépkocsi tartott a belváros felől a Sóstóhegy felé. Az autó a Kosbor utcai körforgalomhoz közeledve fékezett, a mögötte haladó robogós nem tudott megállni, és a kocsi farának ütközött és felborult.

A mentők sérülései miatt kórházba vitték, nem zárható ki, hogy felépülése hosszabb ideig eltart. A baleset körülményeit a rendőrség eljárás során vizsgálja a felelősség megállapítása céljából.

Kapcsolódó cikkek:

- Pusztai Sándor -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában