Helyi közélet

2008.11.25. 19:40

Bombariadó a Tescoban Nyíregyházán

<p>Nyíregyháza - Bombariadót rendeltek el a nyíregyházi Tesco áruházban, az épületet kiürítették.&#160;<dia width="960" height="800" alt="Bombariadó a Tescoban Nyíregyházán 2008.11.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Bombariad__a_Tescoban_Ny_regyh_z_n_2008_11_/index.shtml , SERIE ,960,800)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Bombariadó a Tescoban Nyíregyházán 2008.11.26." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.szon.hu/video/33721/bombariad---a-tescoban-ny--regyh--z--n-" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Kissé lelassult a Kosbor utca forgalma kedden este, mert a Pazonyi út felőli körforgalomnál a rendőrség hermetikusan körbezárta a körforgalomból kivezető utakat. Ismeretlen telefonáló bomba robbantásával fenyegette meg a Tesco áruházat. Az alkalmazottakat és a vásárlókat azonnal kiterelték az épületből, és akadt olyan dolgozó, aki kabát nélkül ment a szabadba, nem sejtve mennyi ideig tart a kényszerű távollét. Őket a rendőrök a benzinkútra, illetve a másik nagyáruházba irányították, hogy meg ne fázzanak.

Az ideérkező autósok meglepve látták a rendőrkocsikat, és érdeklődtek mikor lehet vásárolni. A bombakereső kutya már kb. negyven perce bent van az épületben, és a korábbi riadóból kiindulva talán egy óra múlva végez. Egyelőre úgy tudni, egy gazdátlan csomagot találtak az épületen kívül. Az áruháznak a forgalomkiesés jelentős anyagi kárt okozott.

NÉZZE MEG A VIDEÓT: 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában