Helyi közélet

2008.11.18. 12:22

Kitüntetés a szorgalmatosi polgárőröknek

<p>Szorgalmatos - Önzetlenül, ingyen, éjszakáikat feláldozva vigyázzák a település lakosságának álmát és őrzik az értékeket.</p>

Szorgalmatos község képviselő-testülete „ Szorgalmatosért” kitüntető díjat adományozott a településen működő polgárőrségnek munkájuk elismerése jeléül.

A 47 főből álló csoport nevében Kalapos György, a polgárőrség vezetője vette át a díjat. Hivatalosan alig egy éve működik a csoport, de sikerélményként könyvelhetik el, hogy amióta járőröznek, szinte megszűntek a vagyon elleni bűncselekmények. Önzetlenül, ingyen, éjszakáikat feláldozva vigyázzák a település lakosságának álmát és őrzik az értékeket. Csak köszönet jár meg minden tagnak, hiszen valamennyien aktív dolgozók, akik a családjuktól veszik el az időt a közösség szolgálatára. Részt vesznek rendszeresen a község rendezvényein, biztosítják a terepet, fenntartják a rendet.

- M. Magyar László -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában