Helyi közélet

2008.11.08. 09:09

Még jó hogy nekik ment

<p>Nyíregyháza - Szokatlanul érvelt az az autós, akinek egy másik gépkocsi ütközött neki péntek este a Kosbor utcai körforgalomnál. Azt mondta, hogy még így volt jobb, hogy nekik ment a hátulról érkező Maruti. <dia width="900" height="700" alt="Baleset Nyíregyházán: Még jó hogy nekik ment 2008.11.08."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Baleset_Ny_regyh_z_n__M_g_j__hogy_nekik_men/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Baleset Nyíregyházán: Még jó hogy nekik ment 2008.11.08." /></a></dia></p> <p>&#160;<a href="http://video.szon.hu/video/32685/m--g-j---hogy-nekik-ment" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></a></p>

Az történt, hogy az Opel a hatalmas forgalomban lassan araszolva tartott a Kosbor utcai körforgalomból a Korányi Frigyes utca irányába. Az előtte lévő zebrán egy hölgy tolt keresztbe egy babakocsit, ezért az Opel lassított. A mögötte érkező Maruti vezetője kissé késve észlelte a manővert, ezért megpróbálta kikerülni az Opelt, ami a szűk úton szerencsére nem sikerült, ezért nekiütközött a közel háromszor olyan súlyú autó végének.

A koccanás nyomán nem keletkezett személyi sérülés, és az anyagi kár sem tűnt jelentősnek, de ha a kikerülő manőver sikeres, könnyen lehet, hogy a Maruti elgázolja a babakocsival a hölgyet.

A rendőrök felvették az adatokat, a felelősség nem volt kérdéses, a kárrendezéshez szükséges iratokat kitöltötték, utána ismét zavartalan volt a forgalom.

- Pusztai Sándor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában