Helyi közélet

2008.11.23. 10:41

Olvasónk írja: Lelkiismeret, óh!

<p>Több mint hatvan évre visszaemlékezve az emberek: erkölcsi, egymáshoz való viszonya, a közbiztonság, hiánya, a minden áron való szerzési vágy mérhetetlenül magas gátakat törnek át, melyeket – főleg az utóbbi években – már nem lehet, vagy talán nem is nagyon akarnak féken, gátak között tartani.</p>

Fiatal koromban a rendőrök tudták, hogy a zsiványt hol kell keresni. Temetői lopásokról hallani sem lehetett.

Azokban az időkben még a zsiványokban is volt betyárbecsület, a holtakat békén hagyták. Napjainkban nem szent semmi! Csak a pénzzel mérhető haszon dominál!

E gátlástalan, pénzsóvár ösztönöknek esett áldozatul a frissen rendbetett és megszépült Sóstóhegyi Temető is. A temető részére ajándékba adott és elültetett kék tujafákból 16 db-ot elloptak mintegy tíz nappal ezelőtt és éppen a kereszt közeléből!

Kérjük, elsősorban a sóstóhegyi lakosok figyelmét, amennyiben a lopással kapcsolatban információkkal tudnak szolgálni, szíveskedjenek bizalommal a Sóstó-Sóstóhegyi Polgárőröknek jelezni az észrevételeiket. Legfontosabb közügyünk, hogy fülön csípjük az alantas, elvetemült tolvajt, tolvajokat.

- Vengrinyák János, Sóstóhegy -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában