Helyi közélet

2008.12.12. 13:02

Eltűnt személyek Szabolcs-Szatmár-Beregben

<p>Fehérgyarmat, Baktalórántháza - A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság keresi az 56 éves Csűri Árpádot. A 17 éves Csáki Brigittát a Baktalórántházi Rendőrőrs keresi.</p>

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság keresi az 56 éves Csűri Árpádot. A férfit november 25-én látták utoljára a fehérgyarmati buszpályaudvar presszójában, azóta nem adott magáról életjelet.
A keresett személy 160 cm magas, köpcös. Barna haja erősen őszül. Eltűnésekor fekete dzseki, kék pamut pulóver és barna melegítőalsó volt rajta.

Kérjük, hogy aki tud a férfi hollétéről, hívja a Fehérgyarmati Rendőrkapitányságot a (44) 364-211 telefonszámon.

A 17 éves Csáki Brigittát a Baktalórántházi Rendőrőrs keresi. A lány a gyermekvédelmi központ helyi lakásotthonából szökött meg. Korábbi szökései után Nyíregyházán találták meg, most keresése még nem vezetett eredményre.
A lány 158 cm magas, átlagos testalkatú, szeme kék, haja vörösesbarna. Aki tudja, hol található a fiatalkorú, hívja a Baktalórántházi Rendőrőrs (42) 352-134 telefonszámát!

Bármelyik eltűnési ügyben a 107-es vonalon is lehet bejelentést tenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában