Helyi közélet

2011.07.11. 18:36

Állítsátok meg Alekosz anyut!

Érdekes, hogy hónapokkal a ValóVilág negyedik szériája után sem telhet úgy el egy hét, hogy ne halljunk valami szaftos pletykát a görög bikáról vagy éppen a pereputtyáról. A legújabb szenzáció ezúttal az, hogy Alekosz anyja a valóság show ötödik epizódjába készül.

Érdekes, hogy hónapokkal a ValóVilág negyedik szériája után sem telhet úgy el egy hét, hogy ne halljunk valami szaftos pletykát a görög bikáról vagy éppen a pereputtyáról. A legújabb szenzáció ezúttal az, hogy Alekosz anyja a valóság show ötödik epizódjába készül.Alekoszon egy időben nevettünk, az állandóan bealázott Évával és Anikóval közösen sírtunk, majd az örömtől repdesve konstatáltuk, hogy a görög félisten nyerte meg a játék fődíját. Majd amikor már a többség úgy érezte, hogy elég lenne ennyi is a szexkiborgnak kikiáltott kérdőjeltestű multi-kulti „celebsztárból”, jött a műsor, amely minden képzeletet felülmúlt. A mérhetetlenül egoista Alekosz ugyanis főműsoridőben kereshette álmai asszonyát tucatnyi kétes hírű, feltörekvő hölgyemény között. Aztán amikor már tényleg azt hihette a nagyérdemű, hogy ettől nem lehet lejjebb, a görög bika kiválasztotta aráját egy Veronika névre hallgató, hogy is mondjam csak – leányzó személyében. Vera a maga nemében se nem csúnya, se nem természetes, de legalább szilikonért nem kell a szomszédba rohannia. Nagyjából ennyit lehet elmondani a lányról, akit Alekosz a műsort követően izzadtság nélkül dobott.

A Való világba készül az Alekosz klán

Ezt követően jött a hír, érkezik a Való Világ ötödik szériája, majd a hírmorzsák, miszerint Alekosz testvére is a luxusbörtönbe készül. A hab a tortán mégis az volt, amikor néhány napja kiderült, Alekosz anyukája, Vája asszony is bevállalná a villalétet. Félreértés ne essék, semmi problémánk nincs a görög asszonnyal, hiszen a maga módján hasonlóan szórakoztató, mint a fia, az viszont egyre irritálóbb, ahogy egyre inkább burjánzik Alekosz személyi kultusza. Az, hogy erre mennyire játszik rá a bulvársajtó és miként használja fel önös érdekeire a hellén adoniszt a Való Világot jegyző csatorna, már más kérdés. Személy szerint azonban már várom a percet, amikor bejelentésre kerül, hogy új műsort indítanak, amelyben Alekosz tengerimalaca lesz a főszereplő, aki új gazdát keres.

-M.I.-

  • Alekosz anyja is jelentkezett a következő ValóVilágba
  • Gigi: nem vagyok örömlány
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában