Helyi közélet

2012.04.24. 17:05

Egyikük biztosan hibázott

Kisvárda - Vitatott körülmények között történt közlekedési baleset Kisvárda belterületén, amikor egy autó és egy teherjármű ütközött egymással.

Kisvárda - Vitatott körülmények között történt közlekedési baleset Kisvárda belterületén, amikor egy autó és egy teherjármű ütközött egymással.A helyszíni információ szerint egy pótkocsis MAN teherjármű haladt kedden Kisvárda belterületén egy benzinkút felől a körforgalomba a Csillag utcánál. A járművezető egy zajt hallott, amikor a vontató már benne volt a körforgalomban, és kiderült, hogy a pótkocsi hátsó kereke horzsolt le egy autót. A Ford vezetője mintha jobbról akart volna elhaladni a teherjármű mellett, a gépkocsi oldala megrongálódott.

Az ütközés nyomán személyi sérülés ugyan nem történt, de miután a felek nem tudtak megállapodni a kárrendezés feltételeiben rendőrt hívtak. A vizsgálat végéig a körforgalomba szorult járművek útszűkületet okoztak, de később ez megszűnt. A rendőrség eljárást indított a körülmények pontosítása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában