Helyi közélet

2012.04.23. 12:28

MagyarBrands Díj a Zsindelyesnek

Érpatak, Budapest - A termékcsalád független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapta meg az elismerést.

Érpatak, Budapest - A termékcsalád független szakértőkből álló bizottság döntése alapján kapta meg az elismerést.Az ország egyik legnagyobb elismerését, a MagyarBrands Díjat vehette április 19-én a Nemzeti Színházban.

Papp József, az érpataki Zsindelyes Pálinkafőzde ügyvezető igazgatója. A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága és vezetői 2010-ben hívták életre a MagyarBrands programot, amely az idén másodszor tette közzé a vezető hazai márkák listáját: az alkoholos italokat gyártók közül ezt a Zsindelyes Pálinkafőzde is megkapta többek között a Törley és a Borsodi mellett.

Komplex vizsgálat

A MagyarBrands olyan magyar márkákat díjaz, amelyek a hazai vállalkozások méltó képviselői lehetnek határainkon belül és kívül. A MagyarBrands márkákhoz kapcsolt értékek olyan kézzel fogható előnyt jelenthetnek a magyar és nemzetközi piacon, amely révén növelhető a termékek megbízhatósága és elismertsége is a vásárlók szemében.

A MagyarBrands programgazdája, Wiszkidenszky András szerint a projekt mindenekelőtt azt a célt tűzte ki maga elé, hogy hosszú távon is érvényes és átlátható kritériumrendszert állítson fel a nemzeti márkák erősorrendjének meghatározására.

A Zsindelyes termékcsalád független szakértőkből álló bizottság döntése révén kapta meg az elismerést egy komplex vizsgálat alapján. Az értékelési szempontok a következők voltak: tradíció, tulajdonosi összetétel, menedzsment, foglalkoztatás, reputáció, identitás és ismertség.

Visszaigazolás a munkáról

– A Zsindelyes Pálinkafőzde ebben a nehéz időszakban is próbál talpon maradni, és büszkék vagyunk arra, hogy egy szakképzett, objektív zsűri országosan elismeri a munkánkat, a Zsindelyes márkát. A MagyarBrands Díj tulajdonképpen visszaigazolás arról, hogy tevékenységünkkel megfelelő irányba tereljük az általunk képviselt brandet – mondta el érdeklődésünkre Papp József az elismerésről.

A Zsindelyes az elmúlt években a pálinkaversenyeken való eredményes szereplés mellett több jelentős elismerést is kapott: OMÉK Közönség Díj (2011), Megyei Prima Primissima Díj, Magyar Minőség Háza Díj, Magyar Termék Nagydíj Pályázat Gazdaságért Nívódíj (2010), Év Vállalkozója (2011), Év Ipari Vállalkozása (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye), OMÉK Marketing Díj, Hungaropack Magyar Csomagolási Verseny áruvédelmi különdíja és a Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj, amelyet az országban a területén elsőként a Zsindelyes Pálinkafőzde kapott meg.

– A sok megtisztelő elismerés mellett mégis arra vagyunk a legbüszkébbek, hogy a Zsindelyest fogyasztók kitartanak a hamisítatlan favoritpálinkájuk mellett, amelynek íze és hangulata továbbra is egyedülálló és utánozhatatlan – tette hozzá Papp József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában