Helyi közélet

2012.04.03. 11:59

Szemétszedés Ópályi határában

Ópályi  - Immáron harmadik esztendeje, hogy az Ópályi Vadászó Földtulajdonosok Közössége a „Föld napja” alkalmából megszervezi az illegálisan lerakott hulladékanyagok összegyűjtését a társaság vadászterületén.

Ópályi  - Immáron harmadik esztendeje, hogy az Ópályi Vadászó Földtulajdonosok Közössége a „Föld napja” alkalmából megszervezi az illegálisan lerakott hulladékanyagok összegyűjtését a társaság vadászterületén.Így történt ez idén is április 3-án-a közel egyezer hektárnyi földterületen, ahol a vadászok, a Baross László Mezőgazdasági Szakközépiskola tanulói és a helyi önkormányzat közmunkásai - közel harmincan - „levadászták”a felelőtlenül lerakott szeméthegyeket. Mint Tóth Attila a vadásztársaság közös képviselője és Balogh Zoltán hivatásos vadász elmondta,a szemétgyűjtő akcióra most - többek között - azért volt szükség, mert április l5-től kezdődik a bakvadászati szezon, amire nem csak hazai,de külföldi vendégvadászokat is várnak.

Császár Csaba

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában