Helyi közélet

2012.11.15. 08:04

Tetőre esett a vízelvezető árok szélének ütköző Suzuki Székelyben

Székely - Két embert vittek kórházba a mentők a Székelyben történt baleset nyomán szerda este, amikor egy Suzuki borult fel, és totálkárosra tört.

Székely - Két embert vittek kórházba a mentők a Székelyben történt baleset nyomán szerda este, amikor egy Suzuki borult fel, és totálkárosra tört.Az elsődleges információ szerint szerdán este egy Suzuki tartott Székely belterületén, a Kapitány utcán a 4-es főút felől a Petőfi utca irányába. A jármű tisztázatlan okból balra letért az úttestről, majd bebillent egy vízelvezető árokba, és a végén a beton áteresznek ütközött. Az ütközés erejétől a gépkocsi a levegőbe repült, majd kb. 15 méterrel arrébb az árkon keresztben, a tetejére esve ért talajt.

Úgy tudni a gépkocsiban négyen utaztak, és a balesetben ketten (egy anya és 11 éves lánya) sérültek meg, őket a mentők kórházba szállították. A műszaki mentéshez a Katasztrófavédelem demecseri és nyíregyházi tűzoltói vonultak. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a forgalmat félpályán a székelyi polgárőrök terelték. A nyíregyházi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit. Az anyagi kár több százezer forint.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában