Helyi közélet

2013.06.19. 16:45

Szamosszegi kultúrmulatság

Szamosszeg - Nemrég megalakult a Szamosszeg Község Megmaradásáért Baráti kör, melynek céljai között a szamosszegi kulturális élet fellendítése is szerepel.

Szamosszeg - Nemrég megalakult a Szamosszeg Község Megmaradásáért Baráti kör, melynek céljai között a szamosszegi kulturális élet fellendítése is szerepel. Az jutott eszünkbe, meghívjuk falunkba Bunyós Pityut, hogy legalább egy estére feledtessük a mindennapi gondokat. Mint kiderült, Bunyós Pityu nagyszülei szamosszegi születésűek voltak, így egy kicsit nálunk is otthon érezhette magát. A hangulatos, mulatós muzsikát kedvelők hamar megtöltötték a művelődési házat. A jókedv egyre fokozódott, igazi buli jellegű lett, sokan táncra perdültek, idősek és fiatalok egyaránt ropták.

Roberto, a mulatós masszőr színpadra lépésével tetőfokára hágott az este hangulata, s a buli még inkább elszabadult. Bunyós Pityuval együtt igazi talpbizsergető muzsikát varázsoltak a színpadra. Köszönjük nekik, s reméljük, a mulatós zenén kívül más kulturális programokkal is színesíthetjük a szamosszegiek hétvégéit. Köszönet azoknak is, akik segítettek a műsor lebonyolításában, és remélem, akik ott voltak, jól érezték magukat.

- Virányiné Paragh Katalin, Szamosszeg -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában