Helyi közélet

2014.04.28. 12:04

Árokba lökte, és továbbment a kisbusz Nyírmadánál

Nyírmada - A rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelést és keresi a balesetben részes fehér színű mikrobuszt.

Nyírmada - A rendőrség teljes útlezárás mellett megkezdte a helyszínelést és keresi a balesetben részes fehér színű mikrobuszt.

Közúti közlekedési baleset történt 2014. április 28-án 11 óra körüli időben a 41-es számú főútvonal 41. kilométerszelvényében a nyírmadai - pusztadobosi kereszteződésben.

Az elsődleges adatok szerint eddig tisztázatlan okból eredően egy személygépkocsi és egy mikrobusz összeütközött. A balesetben a személygépkocsi vezetője megsérült, a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A balesetben részes mikrobusz elhagyta a helyszínt. A rendőrség egy feltehetően a karosszériája elején sérült fehér színű mikrobuszt keres.

Amit a helyszínen még tudni lehetett a karambolról, egy Opel közlekedett Vásárosnamény felől Nyírmada irányába. A jelzett kereszteződésben az autóvezető balra akart kanyarodni Pusztadobos irányába, amikor a mögötte érkező - feltehetően Ford - kis tehergépkocsi nekiütközött. Az ütközés erejétől az Opel a jobb oldali árokba vágódott.

A másik jármű a helyszínről eltávozott. A helyszínelés idejére a kereszteződést a készenléti rendőrök és a nyírmadai polgárőrök lezárták. A gépkocsit egy traktor húzta ki az árokból. A vásárosnaményi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit és keresi a másik járművet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában