Helyi közélet

2014.04.22. 09:21

Égési sérült kislányt vitt kórházba a mentőhelikopter Tiszalökről

Tiszalök - Húsvét hétfőn a kora délutáni órákban egy tíz év körüli kislány szenvedett égési sérüléseket tiszalöki otthonukban.

Tiszalök - Húsvét hétfőn a kora délutáni órákban egy tíz év körüli kislány szenvedett égési sérüléseket tiszalöki otthonukban. A helyi mentőállomásról pillanatok alatt megérkezett a segítség majd a sérült kislányt a Kossuth utcai egészségügyi központba szállították. Nem sokkal később a bámészkodók és autóval közlekedők meglepetésére a rendőrség munkatársai hermetikusan lezárták a város legforgalmasabb kereszteződését.

 A lezárásra az időközben riasztott mentőhelikopter érkezése miatt volt szükség. A pilóta nem kis rutint bemutatva landolt a Kossuth utcai buszfordulónál. A sérült állapotának stabilizálása után a mentőhelikopter a Miskolcra a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Égési Centrumba szállította a beteget. A kislány 8 napon túl gyógyuló sérülést szenvedett tájékoztatta szerkesztőségünket Juhász Norbert a tiszalöki mentőállomás vezetője.

 - KeletPress Hírügynökség - 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában