Helyi közélet

2014.04.05. 08:47

Felborult az áruszállító kisbusz

Nyírgyulaj - Egy élelmiszert szállító Nissan kis tehergépkocsi tartott pénteken, a 4105-ös úton Nyírgyulaj felől Ófehértó irányába.

Nyírgyulaj - Egy élelmiszert szállító Nissan kis tehergépkocsi tartott pénteken, a 4105-ös úton Nyírgyulaj felől Ófehértó irányába. A célállomás előtt, az M3-as autópálya felhajtójánál lévő körforgalomban a jármű - feltehetően a nem helyesen megválasztott sebesség miatt – felfutott a körforgalom belső szegélyére, majd onnan már megbillenve haladt tovább, végül a jobb oldalára borult és a szalagkorlátnak ütközött. A Nissan fülkéje behorpadt, a felépítmény leszakadt, a járműben ülő két személyt a mentők sérülés miatt kórházba szállították. A műszaki mentéshez riasztást kaptak a nyírbátori tűzoltók. A baleset környezetét lezárták a forgalom elől, a helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt a járműveket rendőrök terelték. A nyírbátori rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában