Helyi közélet

2014.04.30. 10:16

Kállósemjéni otthonában tört rá az idős férfira

Kállósemjén - A rendőrség néhány órán belül elfogta a 18 éves helybeli fiút.

Kállósemjén - A rendőrség néhány órán belül elfogta a 18 éves helybeli fiút.A rendőrség Tevékenység- irányítási központjába 2014. április 29-én 10 óra 36 perckor érkezett bejelentés, hogy ismeretlen tettes egy idős férfit kállósemjéni otthonában kirabolt. A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai megkezdték az adatgyűjtést és néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 18 éves helybeli fiút. A rendelkezésre álló adatok alapján B. Miklós 2014. április 29-én 10 óra 15 perc körüli időben betört a kállósemjéni házba és miután bántalmazta az otthon tartózkodó 70 éves férfit elvitte pénzét és egyéb értékeit.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya B. Miklós 18 éves kállósemjéni lakos ellen bűnügyi őrizetbe vétele mellett rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában