Helyi közélet

2014.04.18. 07:53

Kutyát mentettek a kútból a speciális mentők

Nyírtass - Egy kiszáradt kútba esett egy kutya csütörtök este, amihez a Kelet-Magyarországi Speciális Mentőegyesület kapott riasztást.

Nyírtass - Egy kiszáradt kútba esett egy kutya csütörtök este, amihez a Kelet-Magyarországi Speciális Mentőegyesület kapott riasztást. Nyírtasson, a Hatház utcán egy elhagyatott telek mellett lakó szomszéd vette észre a kiszáradt kútból érkező hangokat. Lenézett és egy kutyát látott a mélyben, ezért értesítette a rendőrséget, akik a Kelet-Magyarországi Speciális Mentők segítségét kérték. A kb. 5 méter mély kútból Vincellér Tiboréknak kb. fél óra alatt sikerült kimenteni a kutyát. A mentés elején az állatott fonott kaláccsal és virslivel kínálták meg, majd speciális heveder segítségével húzták ki. Információk szerint a boxer kb. 4 éves lehetett, pár napja volt a kútban. Nem kóbor állat volt, ezt az is jelezte, hogy a nyakában egy kockás kendő volt. Az állat elhelyezéséről gondoskodtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában